Selecteer een pagina

specialist in verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Velp

Een bericht sturen

Onze diensten

Ontstoppingsbedrijf Velp is de rioolspecialist!

WC ontstoppen

Heeft u last van een verstopt toilet? Ontstoppingsbedrijf Velp is de rioolspecialist in Velp. Wij verhelpen vrijwel alle verstoppingen in de riolering van een toilet. Bij spoed kunt u ons 24 uur per dag inschakelen.

Badkuip ontstoppen

Is uw badkuip verstopt en wilt u deze professioneel laten ontstoppen? Ontstoppingsbedrijf Velp is de expert in het ontstoppen van verstopte rioleringen. U kunt ons 24 uur per dag inschakelen voor het ontstoppen van een verstopte badkuip in uw badkamer.

Gootsteen ontstoppen

Is uw gootsteen verstopt en wilt u deze laten ontstoppen? De experts van Ontstoppingsbedrijf Velp staan u 24 uur per dag bij voor het verhelpen van rioolverstoppingen op een professionele wijze.

Afvoer ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoer? Ontstoppingsbedrijf Velp heeft het juiste gereedschap in huis om een verstopte afvoer te ontstoppen. Het ontstoppen van afvoeren is de dagelijkse kost voor onze experts, zij staan u 24 uur per dag bij voor alle diensten.

Douche ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Velp is de rioolspecialist voor het verhelpen van verstoppingen in de douche. Wij hebben het juiste gereedschap in huis om elke verstopping te verhelpen zonder het rioolsysteem te beschadigen.

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van rioleringen is voor Ontstoppingsbedrijf Velp de dagelijkse kost. U kunt ons inschakelen voor het ontstoppen van elke type riolering. Wij staan 24 uur per dag klaar voor de particuliere klant, de zakelijke klant, de woningbouw en de VVE.

Hoe werkt het?

In drie fases uw verstopping verholpen:

CONTACT OPNEMEN

U kunt ons inschakelen op het moment dat u last heeft van een verstopping. U kunt ons bellen of mailen om contact op te nemen. De monteurs van Ontstoppingsbedrijf Velp staan u 24 uur per dag bij in de gehele regio voor alle diensten.

AFSPRAAK MAKEN

Nadat u contact heeft opgenomen met één van onze rioolexperts kunt u een door u gewenste datum en tijdstip kiezen om de verstopping te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Velp kan in het geval van spoed binnen 60 minuten op locatie zijn.

RIOOL ONTSTOPPEN

Op de dag van de afspraak komt één van onze monteurs langs om de verstopping op een professionele wijze te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Velp kan met elke verstopping wel raad! Na afloop krijgt u van ons netjes een factuur op de mail toegestuurd.

Wat scoren wij?

Dé rioolspecialist van Velp e.o.

de Ontstoppingslijn
5.0
Gebaseerd op 84 beoordelingen
Lina Veraart
12:29 16 Nov 22
Super service! Vrolijk, oprecht en goede service! Gaat eerst voor reparatie ipv gelijk een duur slot aan te smeren. Neemt alle tijd en is vriendelijk!Zeker aan te raden!
Heidi Scheper-Snoek
16:41 19 Dec 23
Vandaag was Diego onze redder in nood. Vakkundig en creatief herstelde hij het ingewikkelde slot van mijn voordeur. Hij was vriendelijk, zorgvuldig en hij hield zich aan de offerte met een zeer redelijke prijs. Hartelijk dank Diego!
Arnoud Venema
09:49 05 Oct 22
Prima service. Snel ter plekke en duidelijk over de prijs!
Henry Löwik
15:44 08 Aug 23
Super geholpen door een professional met goede praktische kennis en uitvoering. Met stip aan te bevelen.
patricia
13:56 29 Jun 22
Een aanrader! Diego komt op tijd, is zeer vakkundig, vriendelijk en levert uitstekende service. En dat geldt ook voor de rekening. Heb je een slotenmaker nodig? bel dit bedrijf, zij werken met liefde voor het vak.
rfish2
14:52 08 Jan 22
Ik liep vast met een reparatie en werd gelijk goed door het team geassisteerd. Communicatie via de app liep mega snel! Een enorme aanrader!
Marcel B.
20:22 22 Oct 21
Uitstekende service door een sympathieke en communicatieve slotenmaker. Van meet af aan duidelijkheid over de prijs. Tussendoor werd ik op de hoogte gesteld van het exacte tijdstip van aankomst. Betrouwbaar adres. Aanrader dus!
Pascal Pijnappel
08:40 18 Oct 23
Communiceert adequaat. Klantgericht en gewoon een aardige vent! zeker aan te bevelen.
Dennis Peereboom
20:26 01 Jan 22
Geluk bij een ongeluk! Mezelf buitengesloten maar na 1 telefoontje naar Diego was hij binnen 10 minuten op locatie en heeft hij netjes zonder schade de deur open kunnen krijgen voor een nette prijs.Top service, nogmaals super bedanktDennis
Stan van Broekhuizen
20:47 04 Jan 24
Vlak voor de kerstdagen mezelf buiten gesloten, binnen een half uur ter plaatse en me geholpen voor een schappelijke prijs. Niks meer dan lof!
Ekin Kaya
00:44 27 Aug 23
Diego is de coolste gast ooit, en hij had 1 van de meest indrukwekkende baarden die ik ooit heb gezien. Deze man heeft me oprecht zoveel hoofdpijn bespaart. Ik dacht in het begin dat dit te mooi was om waar te zijn, hij legde ook netjes uit dat zijn prijzen all-in zijn en de reviews voor zichzelf spreken omdat ik zeker wilde weten dat ik niet opgelicht zou worden. (Had namelijk hier en daar wat slechte verhalen over slotenmakers gehoord) Nou... hij had binnen 4 minuten de deur van de knip af. Kan hem echt niet genoeg aanraden!!! Diego je bent een topper en ik zou een biertje met je drinken, topgozert!🍻
Thomas Hummelink
21:59 14 Dec 23
Top service snel en goedkoop! Erg vriendelijk geholpen toen ik mijzelf met stomme actie buiten had gesloten met de auto! Echt aan te raden bij pech met het slot! 🔑
Esther De klerk
07:31 25 Apr 22
Snel ter plaatse,goeie prijs, vriendelijk en geen onverwachte extra kosten,Ik raad Diego aan!
Y K
14:31 04 Sep 23
Super service: Snel, goedkoop, heel erg vriendelijk, en een hele goeie vakman! Bedankt Diego.
Jan Bonte
08:14 03 Dec 22
Zeer goede ervaring stuurde netjes een berichtje dat het iets later werd 3min.zeer netjes werk.bedankt
Petra Jansen
18:33 16 Jan 24
Snelle en goede service. Aardige en betrouwbare man. Afgebroken sleutel zonder schade verwijderd, helemaal top!
Dil Ek
10:52 15 Aug 22
Hele vriendelijke en betrouwbare service! Denkt goed met je mee en is transparant over zijn werkwijze en prijzen. Kwam snel op locatie. Zeker een aanrader :)!
Mark van den Ing
20:23 28 Jan 24
Diego, de redder in nood en vakman pur sang, heeft mij geholpen om mijn sleutels die ik in mijn jas in de auto had achtergelaten, eruit te krijgen. Zorgvuldig heeft hij de auto open gekregen zonder enige vorm van schade (lock picking). Dit tegen een zeer scherp tarief en op de zondag.Ik kon er weer in en kon mijn jas pakken met daarin mijn sleutels, telefoon en portemonnee. Binnen 30 minuten was hij ter plaatse. Ter plaatse heeft hij ook nog eens een reserve sleutel gemaakt. Wat een top service.Ik hoop natuurlijk nooit meer mezelf buiten te sluiten van de auto maar dan zou ik hem zeker weer bellen. Tevens aanbevelingswaardig voor de omgeving Deventer, Apeldoorn en Zwolle.
Ires Hunting
10:21 28 Apr 23
Erg vriendelijk, eerlijk en professioneel.
toke jutten
14:34 29 Jan 24
Vakkundig en snel de klus geklaard.Prettige no- nonsense vakman.
Kim Onstein
19:56 22 Dec 22
Binnen een uur naar het bellen naar de slotenlijn stond ik alweer binnen in mijn huis. Ik werd snel en professioneel geholpen! Ze hielden me goed op de hoogte van waar ze waren en hoelaat ze bij mij zouden arriveren en ik betaalde een eerlijke prijs. Een redder in nood! 😊
hosein alemanaf
14:17 09 Dec 23
Super snel een goed bedankt 🙏🏻
Maria Luijendijk
17:05 22 Dec 23
Super snel geholpen, ontzettend fijne communicatie. Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
linda peters van hees
23:22 18 Feb 24
Wat een top bedrijf! Echt een aanrader, vaste prijs afspraak, duidelijke communicatie, snelle service , hele aardige man, echt geweldig!! Dus als je problemen hebt met je huis sleutel of je auto sleutel BEL DIT BEDRIJF, echt een aanrader
Noah Cuijpers
20:22 22 Feb 23
Zeker aan te raden hele goede en snelle service
Michelle Tanju
19:05 07 Mar 22
Goede service snel en goedkoop💪🏽
Marc Rossum Van
17:16 20 Aug 22
Ontzettend fijn en vriendelijk geholpen. We hadden het probleem van een afgebroken sleutel in het slot van de voordeur en dat had hij snel verholpen. Maar dat niet alleen, terloops had ik het over 2 sloten die wat minder functioneerde en ook die werken weer helemaal zoals het ooit was.
mandy kamp
18:57 16 Oct 21
Diego heeft mij uitstekend geholpen met het vervangen van mijn sloten ,na aanleiding van het verliezen van mijn huissleutels . hij was binnen 40 minuten op locatie en heeft het netjes en schadevrij aangepakt , prijs qualiteitverhouding is ook top hij heeft een eerlijke prijs gehanteerd en dat inclusief weekend toeslag! Als er ooit weer iets is met mijn sloten is slotenlijn de eerste die ik bel .
Sanne Willems
18:45 21 Dec 21
Staat je netjes te woord, eerlijke prijs, komt afspraken na en vriendelijk.Hoop Diego in de toekomst niet meer nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn bel ik hem zeker weer!Enorme aanrader!!!
Mr Bstr
10:16 29 Mar 22
Gebeld naar aanleiding van een probleem met een driepuntssluiting. De cilinder zat er niet goed in en ik kreeg de sleutel er niet meer uit. Slotenlijn gebeld, waarna er binnen 20 minuten iemand op de stoep stond. Hij herkende het probleem snel en heeft het zonder schade aan de deur en de cilinder gerepareerd. Het slot loopt weer hartstikke soepel, wat het voordien niet deed. Eerlijke prijs en goede service!
Hans van Voorthuijsen
07:20 12 Aug 22
Snel en netjes geholpen, zeer vriendelijk monteur
Emma
10:20 20 Dec 22
Superfijne duidelijke communicatie, op tijd en nette prijs! Aanrader! Ja
Ingeborg Meijer
19:58 17 Aug 22
Ontzettend lieve en vriendelijke meneer die ik belde.Snelle service, heeft de tijd genomen en hij heeft het opgelost!!!! Deze man verdient een dikke 10!
Bkmpln 19
12:20 10 Jul 22
Op zondagmorgen mezelf buitengesloten. Geen probleem, binnen een uur waren ze ter plekke. En binnen 10 minuten en zonder schade hebben ze de deur kunnen openen. Voor een afgesproken, allerzins redelijk bedrag.
Jurgen Slag
09:15 31 Jan 24
Zeer vriendelijke man was binnen 10 minuten aan huis, en had mijn buurvrouw binnen 2 minuten weer in huis. En ook geen woekerprijzen zoals je zo vaak hoort.
Christiaan Kremer
15:52 23 Oct 21
Ik had mij per abuis buiten gesloten. Diego was er binnen de afgesproken tijd en heeft mijn deur schadeloos weten te openen. Vriendelijk en vakkundig.
Selvie Sarkis
08:46 10 Nov 21
Waarom raad ik de Slotenmaker aan?Diego heeft mij uitstekend geholpen voor een mooi prijsje. Dankzij hem valt mijn schuttingdeur weer goed in het slot.Hij is betrouwbaar, legt precies uit hoe hij te werk gaat, hij komt zijn afspraken netjes na, hij is zeer vriendelijk. Ik ben zeer tevreden dus wat mij betreft tot wederziens!
Sonja J.
17:38 07 Oct 23
Fantastisch bedrijf snel onze problemen opgelost.
Samaual El Hadouchi
15:59 11 Apr 22
Super fijne en snelle afhandeling. De man is betrouwbaar en zeer respectvol. Heeft de deur schadevrij opengekregen voor me zonder woeker tarieven.Echt top service!
Christel Brink
21:46 18 Jan 22
Stond ons snel te woord. We werden fijn geholpen met een eerlijke prijs. Hij legde uit wat hij deed en dacht actief met ons mee. Gaat geen uitdaging uit de weg 😉 Aanrader!
Arie Hartmann
13:34 26 Jul 23
Diego heeft met de nodige creativiteit mijn Volvo geopend, waar de ANWB het had opgegeven. Dank hiervoor..
Ria Ensing
17:36 25 Jan 24
Super communicatie en fijn geholpen door Diego. Een adres om te onthouden!
S. Beyaz
17:27 11 Jun 22
Super!!!! Heel vriendelijk,snelle service en professioneel. Aanrader!
Paul Change
20:43 13 Feb 24
Top kerel, super behulpzaam en vriendelijk. Heeft perfect geholpen met sloten vervangen . Betrouwbaar en aan te raden als je in nood zit.
Timon de Kroon
06:03 25 Jan 24
Gebeld voor auto sleutels snel ter plaatste legde alles ook goed uit en heeft alles keurig voor elkaar gemaakt voor een hele nette prijs ik zou. Hem zeker aanraden heeft er ook echt verstand van en de juiste spullen
Frederik Peters
20:01 23 May 22
Super goede en professionele vriendelijke service voor een betaalbare prijs👍🏻
mike van der veer
13:20 27 Jan 24
Zeer snel en vriendelijk, bij mij laat op de avond en geen probleem, ik kon weer lekker naar huis 👌🏻
He
12:34 21 Oct 21
Geweldige service was super snel klaar en kreeg ook nog 3 sleutels we zijn hardstikken tevreden!
Patrick Bartelds
15:46 26 Feb 23
Super geholpen! Snelle service echt een top slotenmaker! Zeker een aanrader!
Zoran Zwalua
13:25 30 Jun 22
Goede en ook snelle service.Absolute aanrader.Diego bedankt!
Annelies Holleman
16:00 02 Dec 23
Diego heeft ons geweldig geholpen. Snel na de vraag kon hij komen en hij gaf netjes aan hoe laat hij er zou zijn. Vakkundig heeft hij het slot vervangen en nog de nodige tips gegeven.
Geert t
17:25 07 Feb 22
Heel fijn geholpen en goede prijs. Hopelijk breekt de sleutel niet weer af, maar mocht het gebeuren zou ik niet twijfelen om hem weer te bellen.
Geert-Jan Meijer
09:21 18 Aug 22
Vakkundige man, betrouwbaar en zeer vriendelijk, ging net zolang door tot dat het probleem was opgelost, was snel ter plaatse, kortom deze meneer verdient een aanbeveling!
Peter Oossanen
22:47 05 Feb 24
Mijn oude Mercedes heeft weer een reserve sleutel. Diego is een echte vakman.
Pyrola Ruigrok
18:38 18 Jan 24
Goede en snelle service!Dé sleutel tot een glimlach op je gezicht.
Celesta Waalboer
19:52 25 Oct 21
Wij zijn net 5 minuten weer binnen! Super snel geholpen voor een top prijs! En zonder schade. Zeker een aanrader 😀
Galed Voortman
06:59 11 Feb 22
Fijne service, wij waren buitengesloten om 23:30 en de slotenlijn kwam zeer snel op locatie. Schadevrij konden wij onze woning gelukkig weer betreden.Een echte aanrader!
Ruben van Horssen
09:09 05 May 22
In het weekend ging spontaan onze schuurdeur niet meer open, vervolgens de Slotenlijn gevonden via internet. Ontzettend snelle, vriendelijke en betrouwbare service. Zeker een aanrader.
michiel
16:02 27 Aug 23
Super service! Kon in no time weer in m’n auto, zonder schade en voor een goede prijs! Big thanks!
T en J van der Velden
13:26 07 Aug 22
Hele aardige slotenmaker en snel en goed geholpen.Een gunstige prijs afspraak. Er zat een sleutel aan de binnenkant van de deur.Het duurde 2 seconden.
Natasa Sladakovic
21:57 02 Dec 23
Wat een topper 🎉 . Vriendelijk, duidelijk en wat een fantastische service . Dankjewel Diego
Patty Messchendorp
18:13 23 Aug 22
Wat een super fijne ervaring, dankjewel. Deze slotenmaker denkt met jou mee, zit bomvol compassie, is snel ter plaatse en levert hoog kwaliteit werk en dat dan ook nog met 3 jaar garantie!!! Ik wil je nogmaals van harte bedanken want niet alleen is mijn slot vervangen, ook de peace of mind is weer terug. Dikke aanrader 10/10!!!
Ruben Zandstra
14:49 22 Dec 21
Zeer vakkundige en vriendelijke man die Diego. Onze deurklink en slot heeft hij mooi gerepareerd. Top ervaring!
Chantal Gerritzen
11:57 26 Feb 23
Top service, vriendelijk en bovenal eerlijk. Zo netjes mogelijk het cilinder verwijderd zonder schade te maken. Zelfs werd er uitgelegd hoe je een nieuw cilinder plaatst. Dus zeer tevreden!
Tom Wilmink
10:33 24 May 22
Snel op locatieGoede serviceFatsoenlijke prijzenAl om al een dikke aanrader
Alexandru Nacul
18:34 21 Dec 23
Well, honestly this man is the best in this industry, the work was done on a really profesional level. 10/10 🙏🏽
Erik Schilt
13:56 17 Sep 23
Diego stond binnen tien minuten voor onze gesloten deur, waar onze sleutel van binnen lag. Een erg vriendelijke man, heeft professioneel en schadevrij en op de meest voordelige wijze voor een schappelijke prijs ons weer toegang tot onze woning verschaft. Blijft natuurlijk zonde van het geld, maar deze man heeft zonder meer bestaansrecht. Top service!
Kornelia nel
20:51 06 Dec 22
I am really, really thankful for the service! I was so devastated after I accidentally locked the keys in my car at evening, far away from spare keys and any accesible tools, but just few minutes after the call the speciaist was here to open my car (of course with success). Super quick and patient. Best wishes!
Dora van Duijvendijk
18:21 29 Jun 22
Dikke aanrader! Diego is heel goed bereikbaar en geeft vooraf een vaste en relatief lage prijs waar hij niet van afwijkt. Als de deur niet op slot is gedraaid, zal hij zijn best doen om deze zonder enige schade open te krijgen. Mijne had hij binnen een minuut alweer open 🙂
Manon Masseling
20:33 03 Nov 22
Na het telefoontje was hij snel op bestemming. Vriendelijk en met een goed humeur had hij snel de klus geklaard. Met kennis gaf hij instructies voor als we hetzelfde probleem nog eens hebben. Heldere communicatie over de tarieven en mogelijkheden. Uiteindelijk zelfs korting gekregen omdat het minder werk was dan gedacht.Would recommed 10/10!Wij zijn enorm tevreden!
johnny habbat
23:08 26 Jan 24
Denk dat de reviews voor zich spreken, zeer transparant, duidelijk maar vooral eerlijk. Ik keek zelf als iemand die verstand van auto’s mee en hij heeft een knap staaltje werk geleverd in een mum van tijd. Kennis en oprechtheid verricht wonderen, zowel met mijn probleem dat is opgelost maar vooral het gevoel die je hier achteraf aan overhoud! Top gozer!En je valse review heb ik gemeld 👍🏽
Robert
18:50 23 May 22
Zeer snel en vriendelijk geholpen door Diego. Binnen 1 min stond ik weer binnen, zonder schade. En hij was de enige die een tarief onder de 150 euro rekende, de rest van de slotenmakers allemaal VANAF 200.
Volgende beoordelingenjs_loader

Over ons

Wie zijn wij en waar staan we voor?…

Ontstoppingsbedrijf Velp biedt uitgebreide ontstoppingsdiensten die in de gehele Velp-regio beschikbaar zijn. Wanneer u geconfronteerd wordt met een hinderlijke verstopping, kunt u vertrouwen op onze professionele ontstoppingsdienst. Ons team staat 24 uur per dag paraat om verstoppingen in onder andere toiletten, leidingen, douches, badkamers, afvoeren, afvoerputten, vaatwassers, wasmachines, en meer te verhelpen. Wij zijn bedreven in het ontstoppen van een breed scala aan obstakels. Met ons uitgebreide arsenaal aan gespecialiseerd gereedschap, hebben we de nodige middelen in huis om verstoppingen doeltreffend aan te pakken. Bij Ontstoppingsbedrijf Velp geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom hanteren wij vaste tarieven die we graag van tevoren met u bespreken, zowel telefonisch als via e-mail. 

Vaak is het geen haalbare kaart om zelf een verstopping te verhelpen, maar Ontstoppingsbedrijf Velp staat klaar om u op een professionele wijze te assisteren bij het verhelpen van verstoppingen. Onze vakkundige monteurs doorkruisen de gehele regio Velp, waardoor zij razendsnel ter plaatse kunnen zijn, zelfs in noodgevallen. Als het om snelheid gaat, behoort Ontstoppingsbedrijf Velp tot de weinige ondernemingen die onmiddellijk kunnen reageren op een verstoppingsprobleem. In geval van spoed raden wij u aan om ons direct telefonisch te benaderen in plaats van een e-mail te sturen. Op die manier kunnen we nog sneller reageren en actie ondernemen. Ontstoppingsbedrijf Velp is 24 uur per dag, zeven dagen per week, inclusief weekends en feestdagen, bereikbaar. Onze toewijding aan uw gemoedsrust staat altijd voorop.

ONZE SCORES

Een overzicht van onze statistieken:

KLUSJES AFGEROND

DIENSTVERLENING

MINUTEN WACHTTIJD

5* BEOORDELINGEN

Ontstoppingsbedrijf Velp

Bij ons geniet u van een ontstoppingsservice die voor de volle 100% te vertrouwen is, en we zorgen ervoor dat u van tevoren een heldere prijsopgave ontvangt.

Ons ontstoppingsbedrijf Velp biedt diensten op maat en bedient het gehele gebied van Velp en omliggende regio's voor alle ontstoppingsdiensten.

Wij bieden een rond-de-klok service waarbij onze deskundigen zowel overdag, 's avonds als 's nachts paraat staan, ook in het weekend.

Ontstoppingsbedrijf Velp hanteert voordelige prijzen en streeft naar duidelijkheid en eerlijkheid in haar tariefstructuur, met vaste tarieven als standaard.

Q&A

Veel gestelde vragen

de ontstoppingslijn

Ontstoppingsbedrijf Velp ontvangt talrijke telefoontjes en e-mails met vragen, waarop we met plezier antwoorden. Om onze bezoekers van dienst te zijn, hebben we de top 5 meest gestelde vragen beantwoord en op onze website gepubliceerd. Heeft u een vraag die hier niet wordt behandeld? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over het oplossen van verstoppingsproblemen.

kunnen jullie alles ontstoppen?

Absoluut, Ontstoppingsbedrijf Velp is dé deskundige op het gebied van het verhelpen van diverse verstoppingsproblemen. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om de verstopping op te sporen en adequaat te verhelpen. In noodgevallen staan wij 24 uur per dag paraat, ook in het weekend. Het ontstoppen van rioleringen is voor ons dagelijkse kost; onze specialisten zijn volledig bedreven in de meest doeltreffende methoden om verstopte rioleringen te ontstoppen.

kan ik van te voren een prijs weten?

Ontstoppingsbedrijf Velp zorgt ervoor dat u altijd vooraf op de hoogte bent van een vast tarief, waardoor u geen onaangename verrassingen bij het afrekenen hoeft te vrezen. In de branche zijn er helaas talloze malafide bedrijven die exorbitante kosten in rekening brengen voor ogenschijnlijk eenvoudig ontstoppingswerk. Ontstoppingsbedrijf Velp daarentegen hanteert tarieven die vooraf, zowel telefonisch als via e-mail, duidelijk worden afgesproken. Wij zijn een volkomen betrouwbaar bedrijf dat eerlijke ontstoppingsdiensten biedt.

ZIJN JULLIE 24 UUR PER DAG WERKZAAM?

Absoluut, Ontstoppingsbedrijf Velp staat garant voor een 24-uursservice, waarbij u op elk moment van de dag gebruik kunt maken van onze ontstoppingsdiensten, zelfs in het weekend en tijdens de feestdagen. In geval van nood kunt u altijd rekenen op de expertise van onze professionals, die snel ter plaatse zullen zijn. Ontstoppingsbedrijf Velp is vrijwel 24 uur per dag operationeel, wat ons in staat stelt om bij spoed snel op locatie te verschijnen.

OP WELKE MANIER KAN IK BETALEN?

Ontstoppingsbedrijf Velp biedt u verschillende betalingsmogelijkheden. Onze monteurs zijn uitgerust met pinapparaten waarmee u met uw bankpas of creditcard kunt betalen, zelfs met buitenlandse betaalkaarten. Daarnaast bieden wij de optie om via iDeal te betalen door middel van een betaallink die wij per e-mail verstrekken. Als laatste optie accepteren wij ook contante betalingen, voor het geval pinnen of bankoverschrijving niet mogelijk is.

KAN IK JULLIE MET SPOED INSCHAKELEN?

Bij noodgevallen kunnen de specialisten van Ontstoppingsbedrijf Velp doorgaans binnen 30 tot 60 minuten ter plaatse zijn. Onze snelle respons wordt mogelijk gemaakt door onze 24-uursservice, waarbij onze monteurs altijd stand-by zijn. Als uw verstoppingsprobleem niet dringend is, kunt u tevens een afspraak inplannen voor een later tijdstip. Wij zijn altijd bereid om u te helpen bij het oplossen van uw verstoppingsproblemen.

ONZE DOELGROEP

Ontstoppingsbedrijf Velp is dé rioolspecialist!

Particulieren

Ontstoppingsbedrijf Velp staat met plezier klaar om particuliere klanten te helpen bij verstoppingsproblemen in en rondom hun huis. Onze diensten zijn 24 uur per dag beschikbaar, wat betekent dat u ons op elk gewenst moment kunt inschakelen in geval van een verstopping, zelfs in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij bieden concurrerende tarieven die vooraf met u worden besproken, zodat u bij de afrekening niet voor onverwachte kosten komt te staan.

De woningbouw

De vakmensen van Ontstoppingsbedrijf Velp zijn toegewijd aan het ondersteunen van de woningbouwsector om uw huurders snel en doeltreffend van dienst te zijn wanneer zij geconfronteerd worden met verstoppingsproblemen. Onze assistentie aan uw huurders staat 24 uur per dag, zeven dagen per week, inclusief nationale feestdagen, ter beschikking. Wij begrijpen de cruciale rol van een professioneel ontstoppingsbedrijf voor woningcorporaties en blijven daarom altijd paraat voor uw huurders.

Zakelijke klanten

De experts van Ontstoppingsbedrijf Velp zijn tevens beschikbaar om zakelijke klanten te assisteren bij het oplossen van verstoppingsproblemen. In geval van spoed kunt u 24 uur per dag, inclusief weekenden, een beroep op ons doen. Onze monteurs komen ter plaatse om verstoppingen op professionele wijze te verhelpen zonder schade aan het riool aan te richten. Met ons hoogwaardige gereedschap zijn we in staat om verstoppingen snel en doeltreffend op te lossen.

VVE's

Ontstoppingsbedrijf Velp biedt eveneens ondersteuning aan Verenigingen van Eigenaren bij het oplossen van diverse verstoppingskwesties. Als VVE is het van het grootste belang om te kunnen vertrouwen op een professioneel ontstoppingsbedrijf voor het geval een van de bewoners met een verstoppingsprobleem kampt. In een dergelijke situatie zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om te helpen bij het verhelpen van verstoppingen. U kunt dus te allen tijde op onze dienstverlening rekenen.

WERKGEBIED

Een bericht sturen

Call Now Button